Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Арсенал победи Манчестър Юнайтед
8 Май 2017
"Артелиристите" решиха мача за три минути

С голове в рамките на две минути Арсенал победи Манчестър Юнайтед с 2:0 в Лондон в дербито от 36-и кръг на английския шампионат. "Артилеристите" отбелязаха първия си гол с голяма доза късмет. След далечен изстрел на Гранит Джака топката се отклони в тялото на Андер Ерера и се озова в мрежата на вратата на Давид де Хеа. Това се случи в 54-ата минута, а след още 180 секунди лондончани отбелязаха нов гол, за радост на повече от 60 000 по трибуните на "Емиратс". Алекс Окслейд-Чембърлейн центрира отдясно, а Дани Уелбек се извиси над всички и с глава удвои преднината на Арсенал, която се запази до края.

 Манчестър Юнайтед остава на пето място в подреждането с 65 точки, а Арсенал има две по-малко. Лидерът Челси посреща Мидълзбро в понеделник и при пълен успех на "Стамфорд Бридж" ще спечели предсрочно шампионата. "Червените дяволи" прекъснаха днес серия от 25 мача без загуба в Премиършип. За последно отборът на Жозе Моуриньо претърпя поражение на 23 ноември миналата година от Челси с 0:4. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.