Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Слави Трифонов - цензурират ме, bTV - той използва предаването за лична политическа кампания
28 Март 2017
Снощи телевизията излъчи запис на старо предаване
Телевизионният водещ Слави Трифонов твърди, че е подложен на цензура заради свалянето от ефир на снощното издание на шоуто му по bTV. Вместо него телевизията излъчи запис на старо предаване, а по-рано вчера шоуменът разпространи отворено писмо до политиците, в което напомня за организирания от него референдум миналата есен. Днес Трифонов разказа какво е съдържало неизлъченото предаване: Имаше изчитане на писмото от диктор, не от моя глас. След това веднага залепено за него – химнът, който се пее от 15 000 души в зала "Уембли Арена". След това аз казвам: "Сега ще видите актьорската вечер". Това е предаването. В него няма нищо друго. Целият казус е свързан с изчитането на писмото.

Слави Трифонов каза, че този следобед ще снима ново издание на предаването, насочено към свободата на словото. 

С позиция по казуса излезе и bTV. От телевизията твърдят, че водещият е направил опит да употреби ефира за целите на лична политическа кампания:
Колкото и почтена да е неговата кауза, bTV не може и няма да приемe каквото и да е отклонение от своята политическа неутралност. Това е един от крайъгълните камъни на нашия успех като водеща медия в България, се казва в становището на телевизията. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Годжи
28 Mar, 2017 | 20:38

Слави, не им се давай!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.