Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Радан Кънев подаде оставка
27 Март 2017
Политикът заяви, че подава оставка не само заради слабия резултат на "Нова република", но и в името на това десницата да се обедини в близко бъдеще
Радан Кънев подаде оставка като лидер на коалицията "Нова република". В следобедните часове ще направи същото и като лидер на "Демократи за силна България". Политикът заяви, че подава оставка не само заради слабия резултат на "Нова република", но и в името на това десницата да се обедини в близко бъдеще. Кънев изтъкна, че отчита себе си като пречка за това обединение.

Кънев се извини на тристате хиляди  десни избиратели, които няма да бъдат представени в следващия парламент.

Вярвам, че обединението тепърва предстои. Ако "Да, България" бяха поели протегнатата ръка, ние нямаше да сме парламентарно представени, а да сме непреодолим фактор за сформиране на мнозинство, в положение да наложим смелите реформаторски тези, които защитават и двете партии.

Кънев поздрави ГЕРБ за постигнатата голяма политическа победа и прогнозира комфортно мнозинство за третия мандат на Борисов. Въпросът обаче бил друг:

Дали това правителство ще има енергия, смелост и сили да променя държавата, защото нужда от промяна има и то огромна. Дали има такова мнозинство в 44-ия парламент, сме силно скептични!


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.