Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бойко Борисов: ГЕРБ е длъжен да направи правителство
27 Март 2017
Резултатът към този момент е категоричен. Преди няколко месеца имаше съмнения и подвиквания в парламента „Оставка“. Ние постъпихме морално. Подадохме оставка и се преброихме
От доста време срещу нас имаше достоен съперник. От доста време насам се озорихме в избори. Този следизборен коментар направи експремиерът Бойко Борисов и поздрави председателя на БСП Корнелия Нинова за сериозната, мъжка битка. По време на краткия брифинг на ГЕРБ Борисов заяви:

Резултатът към този момент е категоричен. Преди няколко месеца имаше съмнения и подвиквания в парламента „Оставка“. Ние постъпихме морално. Подадохме оставка и се преброихме. Резултатът потвърди, че ГЕРБ трябва да бъде водеща партия в управлението. Резултатите показват, че ГЕРБ е длъжен да направи правителство, отчитайки всички грешки и неразумни компромиси, които сме направили. Всяко друго решение ни връща във времето на Орешарски. 

Толкова е сложна обстановката, че трябва от утре да се направи така, че нацията да бъде единна. И ще положа всички усилия.

В спокойни преговори се надявам бързо да се направи правителство, изрази надежда Борисов и обеща консултации за новия кабинет в кратки срокове.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.