Факти, Анализи, Коментари
   16 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Уникално: ВАС върна на работа полицай уволнен преди ... 27 години
16 Март 2017
Любен Христосков е уволнен в началото на 1990 година. Тогава, по непотвърден сигнал на негови колеги, той нерегламентирано е придобил германски марки
Кметът на пазарджишкото село Бошуля Любен Христосков е възстановен на работа, след като преди 27 години е бил неправомерно уволнен от системата на МВР. Решението на Върховния административен съд е окончателно.

Любен Христосков е уволнен в началото на 1990 година. Тогава, по непотвърден сигнал на негови колеги, той нерегламентирано е придобил германски марки, с които си е закупил автомобил втора употреба. Преди 27 години той е уволнен дисциплинарно като милиционер. Днес съдът го връща на работа като полицай на предишната му позиция - автоконтрольор в КАТ- Пазарджик. Заедно с това той ще получи и обезщетение. Христосков е четвърти мандат кмет на Бошуля, но той е твърдо решен да се върне в системата, затова вече е депозирал и оставката си. До три дни Общинският съвет в Септември трябва да назначи временен кмет, след което ще насрочи частични избори в Бошуля.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.