Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Криминалисти: Джордж Майкъл е починал от естествена смърт!
7 Март 2017
Първоначалният оглед на тялото на 53-годишния певец завърши с „неубедителни“ доказателства за причината за смъртта и бяха необходими допълнителни тестове
Британският поп певец Джордж Майкъл, който беше открит мъртъв в дома си на Коледа, е починал от естествена смърт, обявиха следователи. Според заключението на аутопсията причина за смъртта е „дилатативна кардиомиопатия с миокардит и чернодробна стеатоза“, съобщи Дарън Салтър, следовател от Оксфордшир, съобщава АФП. „Тъй като са потвърдени естествените причини за смъртта... разследването се прекратява и няма нужда от дознание или каквито и да е било по-нататъшни разпити“, каза той. 

Първоначалният оглед на тялото на 53-годишния певец завърши с „неубедителни“ доказателства за причината за смъртта и бяха необходими допълнителни тестове. Дилатативната кардиомиопатия, която може да бъде предизвикана от злоупотреба с медикаменти, се отразява на способността на сърцето да изпомпва кръв, тъй като мускулът става прекалено разширен и отслабен. 

Миокардитът пък е възпаление на сърдечната стена. Партньорът на Майкъл Фади Фаваз, заяви, че е открил звездата да „лежи спокойно“ в леглото си в своята вила край р. Темза. След като са приключили всички изследвания на тялото, музикантът може да бъде погребан, три месеца след смъртта си.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.