Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Джакузи засмука 4-годишно дете - борят се за живота му
27 Февруари 2017
В събота 4-годишното момиченце е посетило басейн и джакузи в хотел „Адмирал“ на Златни пясъци заедно с майка си и баба си
Състоянието на 4-годишното момиченце, което е в реанимацията на болницата „Света Анна” във Варна, остава много тежко, то е на командно дишане и с опасност за живота, това съобщиха д-р Румен Христов и д-р Валентин Власаков от здравното заведение. Детето е претърпяло сериозни операции, съобщава БНР.

В събота 4-годишното момиченце е посетило басейн и джакузи в хотел „Адмирал“ на Златни пясъци заедно с майка си и баба си, поданици на Обединеното кралство. Детето решава да се премести по-близо до майка си в джакузито, когато започва да пищи от болка. Виковете карат спасителя да изключи смукателната помпа, за да бъде освободено детето от получилия се вакуум.
 
Пострадалото момиченце е било транспортирано веднага в болницата „Света Анна“, където са извършени две операции за спасяването му. 

Продължават процесуално-следствените действия по инцидента под ръководството и надзора на Районната прокуратура във Варна. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.