Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Константин Проданов оглави АБВ
15 Януари 2017
Георги Първанов и неговите заместници Ивайло Калфин и Румен Петков обявиха, че се оттеглят от постовете си
За нов председател на партия АБВ беше избран Константин Проданов. 39-годишният Проданов е бил икономически и финансов съветник на президента Георги Първанов. Номинираните за поста бяха десетима, останалите девет са си направили самоотвод.

Константин Проданов беше с най много номинации  от структурите  на партията. Още преди конгреса досегашният председател на АБВ Георги Първанов и неговите заместници Ивайло Калфин и Румен Петков обявиха, че се оттеглят от постовете си, за да дадат път на млади кадри. Георги Първанов заяви от трибуната на форума.

Днес аз се оттеглям от оперативната политика. Няма да заемам ръководни постове. Най-важното е, че след 25 години в политиката мога да кажа, че сега просто е друга политическата епоха.

Конгресът преминава под мотото "Промяната започва от нас". В словото си Георги Първанов заяви, че е нужна промяна на политическия модел, но че освен ревизия на този модел, трябва и ревизия на икономическите резултати от прехода.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.