Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Kate Bush издава LVIE албум
1 Декември 2016
“Before The Dawn” ще бъде достъпен на тройно CD и четворно LP от 25 ноември
През март 2014 година Kate Bush обявява, че през август и септември същата година ще изнесе 15 концерта в Лондон, което е първата възможност на феновете й да я видят на сцена от 1979. Билетите за концертите свършват толкова бързо, че незабавно били добавени още 7 дати, за които билетите се разпродават за 15 минути. Официалният сайт на Kate Bush се срива.

Първата вечер е отразена от всички медии, а Evening Standard описват шоуто като „невероятна смесица от магически идеи, зашеметяващи визуални ефекти, внимание към детайлите и удивителна музика – тя беше толкова очевидно и ясно брилянтна, че миналата нощ ще се превърне в разказ за внуците ни.”

По-късно същата година концертът печели специалната Editor’s Award на престижните театрални награди в Лондон и се превръща в единственото модерно шоу, спечелило приза.

На 25 ноември тази година ще излезе лайв албумът “Before The Dawn”. Той ще е достъпен на плоча и CD – четири винила и три диска. Концептуалното сърце на шоуто прозира в трите диска, които са съсредоточени върху двете съществени части от концерта – “The Ninth Wave” и “A Sky Of Honey”.

Първият диск завършва с песента “King Of The Mountain”, което го свързва с втория диск, където е включена сюитата “The Ninth Wave”.

Албумът ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. 


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.