Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Bruno Mars отбелязва най-високия дебют в кариерата си с “24K Magic”
30 Ноември 2016
“24K Magic” се превърна в най-продавания му запис за първата си седмица – 231 хиляди продажби
Световната суперзвезда Bruno Mars постига невероятен успех с последния си албум. “24K Magic” се превърна в най-продавания му запис за първата си седмица – 231 хиляди продажби! Албумът заема първата позиция в класациите Top Digital Albums chart и R&B/Hip-Hop Albums, а в Billboard 200 записът е на второ място. Освен това, “24K Magic” е слушан над 400 милиона пъти. Първият сингъл от албума едновременно оглави iTunes Overall Albums и Overall Songs Charts. “24K Magic” е на 4 място в Billboard Hot 100, и официално е сертифициран със злато от RIAA. 

Дългоочакваният трети студиен албум на Mars се радва и на страхотен световен успех. Освен че е похвален от медии от BET до The New York Times и Stereogum, се изкачва и до върха на класациите в редица държави, включително Франция и Япония. Първия сингъл “24K Magic” в момента е на 6 място в Billboard Hot 100 Chart, а видеото към него има над 165 милиона преглеждания в официалния YouTube канал на изпълнителя.

Миналата седмица Bruno Mars продаде над 1 милион билета за един ден за предстоящото си световно турне 24K Magic  World Tour, по данни на Live Nation. Билетите влязоха в продажба миналия понеделник, след като Mars откри церемонията по раздаването на American Music Awards, както и участието му в 60 Minutes – първото му телевизионно интервю за последните четири години. 

Billboard обявиха, че към турнето са добавени още 15 дати, което означава че турнето се състои от впечатляващите 100 концерта. Певецът ще прекара пет вечери около Ню Йорк, четири концерта в O2 Arena в Лондон и четири във Forum, намиращ се в Inglewood, Калифорния, за феновете си около Ел ЕЙ.

Bruno Mars, който наскоро беше на корицата на Rolling Stone, участва в Saturday Night Live по NBC, където изпълни “24K Magic” и още една песен от албума - “Chunky”. На 5 декември певецът ще вземе участие във Victoria’s Secret Fashion Show.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.