Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Дъщерята на Ceca завъртя главата на баскетболист №1 на Eвропа
19 Октомври 2016
Искрата между 18-годишната чаровница и топ спортиста пламнала преди повече от два месеца
Красивата наследница на СЕСА Анастасия Ражнатович може да се похвали с ново гадже и то не кое да е, а един от най-желаните мъже в западната ни съседка и капитан на сръбския национален отбор по баскетбол Милош Теодосич. Връзката между дъщерята на примата на Балканите и най-добрия гард в Европа бе пазена в тайна, но медиите разкриха влюбената двойка. 

Искрата между 18-годишната чаровница и топ спортиста, който се състезава за руския гранд ЦСКА Москва, пламнала преди повече от два месеца. Самата СЕСА пък е първата, научила за чувствата на младежите. Отношението на сръбската певица към избраника на дъщеря й е повече от добро, като тя вече им е заявила своята подкрепа. 

Според близки до двойката, зародилата се любов между Анастасия и Милош е толкова силна, че те не се отделят един от друг. Именно това е и причината девойката да предпочете да подкрепи половинката си на важна за него баскетболна среща, пред това да придружи звездната си майка за концерта й в Лондон, който ще се проведе на 21 октомври в зала “Troxy”.

Концертът на CECA, на който дивата ще изпълни за първи път на живо песни от новия албум, както и най-големите си хитове от началото на кариерата си, е на 17 март 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало - 20:00 часа. Билетите за събитието са на цени от 25 до 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна. 


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.