Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Борисов: Излишъкът от 1,5 млрд лв се дължи на борбата с ДДС-измамите, корупцията и контрабандата
30 Юли 2016
Парите ще бъдат вложени с приоритет за Северозападна България, смесените региони и за доизграждането на магистрала "Хемус"
Парите от излишъка в бюджета към първото полугодие ще бъдат вложени с приоритет за Северозападна България, смесените региони и за доизграждането на магистрала "Хемус". Това съобщи премиерът Бойко Борисов след среща с кметовете от Търговищко:

Ние ги уверихме, че продължаваме по "Хемус", по инфраструктурата и това е пример как в този размирен свят християни и мюсюлмани трябва да живеят заедно, да се уважават. Няма нищо по-добро от това да кажеш на хората какво им мислиш като им строиш пътища, детски градини, училища, спортни площадки или там, където не са имали чешми, да им направиш водопровод. И, разбира се, на всички съм им казал бързо да провеждат обществените поръчки, максимум прозрачно чисто, за да може всеки лев да отиде до хората.  

Излишъкът от милиард и половина в хазната се дължи на борбата с ДДС-измамите, с корупцията и контрабандата, каза още премиерът:

Съжалявам, че в предишния мандат не можах да намеря начин между Дянков и Цветанов - тогава вицепремиер и финансов и тогава вътрешен министър, този синхрон, който сега намерихме между Вътрешно и Финансовото министерство. Не мога да не отчета личната заслуга и на главния прокурор.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.