Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Рок фест във Велики Преслав
12 Септември 2015
Желанието ни е да се превърне в традиция и всяка година, по същото време, тук да идват рок - групи, за да популяризират музиката

Първи рок фест ще се проведе във Велики Преслав, съобщи „Фокус”. Той е под името „September Rock” и ще се състои на 12 септември. Три шуменски рок групи ще се представят на откритата сцена в Боровата гора, в близост до Велики Преслав. Концертът ще завърши с рецитал на известната българска група „Епизод”, която ще зареди зрителите с патриотично настроение.

„За първи път във Велики Преслав се прави нещо подобно, ще се постараем всичко да бъде както трябва и организацията да е на ниво. Желанието ни е да се превърне в традиция и всяка година, по същото време, тук да идват рок - групи, за да популяризират музиката си. Надяваме се в събота и времето да е с нас”, коментира Дарина Минева.

Рок - събитието е с начален час 18,00 и е с вход - свободен за всички жители и гости на Велики Преслав.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
27 Sep, 2015 | 22:23

Един супер кретен с двете ръце прави поздрава на сатаната, а и другите му подражават. Самият сатана вижда и се кефи че този народ му се слага. Ще го покрие с диваци до година две.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.