Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Семейни драми убиха трима във Варненско
4 Август 2015
Трупове на мъж и жена са намерени във варненското село Гроздьово, а мъж е убит с нож в Девня

Трима души бяха убити при семейни драми във Варненско. Трупове на мъж и жена бяха намерени във варненското село Гроздьово в неделя. По думите на кмета на селото Николай Облаков, инцидентът е станал в неделния ден около 19.00 часа. Кметът уточни, че не знае подробности по случая, но потвърди, че името на мъжът е Ангел, по прякор Диверсанта, роден през 1957 година. Той е българин с добро име в селото, баща на двама сина. За убитата жена кметът не нямаше никаква информация. От полицията във Варна съобщиха, че е получен сигнал от Спешна помощ, че в землището на село Гроздьово има простреляно лице. Незабавно на мястото е изпратен автопатрулен екип, които установяват, че на предна дясна седалка в спрян лек автомобил има тяло на простреляна жена, а до автомобила има прострелян мъж. Медицински екип на ЦСМП констатирал смъртта на двете лица.

Установена е самоличността на лицата – мъж на 57 г., от с. Гроздьово, който е и собственик на автомобила и жена на 44 г., от с. Иваново, обл. Русе. На местопроизшествието е намерен пистолет с неустановени марка и модел. По първоначални данни двете лица са имали връзка от около половин година. Работата по случая продължава, материалите по случая са докладвани на прокурор от окръжна прокуратура – Варна. Образувано е ДП.

В град Девня 52-годишен мъж е бил убит с нож същия ден. По думите на говорителя на ОД на МВР – Варна Ирена Петричева, сигналът е получен в 14:50 часа, когато в апартамент в кв. „Повеляново” на гр. Девня мъж е наръган с нож в гърдите. Изпратеният на място екип на ЦСМП констатира смъртта на 52-годишен мъж, живеещ на адреса. Извършител на деянието е жена на 52 г., съпруга на починалия, задържана за срок до 24 часа. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство, материалите по случая са докладвани на прокурор от окръжна прокуратура – Варна.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.