Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Катерица се напи и потроши бар
23 Юли 2015
Всичко наоколо беше залято с бира. Навсякъде се търкаляха счупени чаши и бирени бутилки. От един плик с чипс изпълзя катерицата. Беше пияна, представяте ли си!

Катерица проникна в бар в Англия, напи се с бира и го изпочупи. Клубът Honeybourne Railway се намира в Уорчестършир. В неделя вечер секретарят на клуба Сам Боултър идва да отвори и сварва вътре бойно поле.

"Всичко наоколо беше залято с бира. Навсякъде се търкаляха счупени чаши и бирени бутилки. Тъкмо се чудех какво се е случило, когато от един плик с чипс изпълзя катерицата. Беше пияна, представяте ли си!", разказва 62-годишният Боултър.

"Никога дотогава не бях виждал пияна катерица. Как е влязла в клуба? Как се е добрала до бирата? Само един Господ знае! Заедно с двама клиенти я гонихме цял час, докато я хванем. После я пуснахме в гората", добавя Боултър, който изчислява щетите на 470 британски паунда. /БГНЕС


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

хохавеца
06 Aug, 2015 | 11:59

Много е важно да се знае дали е била на лопата, кирка или щайга!?

Noname
03 Aug, 2015 | 15:23

Тази катерица от налседник на Джеки Чан - Пияния майстор. :D
Собствениците са късметлии, че не ги е докопала. :D

Иван
24 Jul, 2015 | 15:38

Накъде отива тоя свят...


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.