Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Облачно и дъждовно
28 Март 2015
Максимални температури между 10 и 15 градуса
Днес над страната ще преобладава облачно време, на много места ще продължи да превалява дъжд. Вятърът ще се ориентира от северозапад, най-късно в Източна България. Ще бъде до умерен и с него в страната ще нахлува студен въздух. Максимални температури между 10° и 15°, в София около 10°, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология към БАН.

Над Черноморието ще бъде облачно с валежи от дъжд. Ще духа до умерен югозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от северозапад. Максимални температури на въздуха: 12-14°. Температурата на морската вода е 8-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.Атмосферното налягане е значително по-ниско от средното за март и през деня бавно ще се повишава.

Над планините ще преобладава облачно време и ще превалява дъжд, над 1700 метра – сняг. Ще духа до умерен югозападен вятър, който в ниските части ще се ориентира от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 5°, на 2000 метра – около 1°.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.