Факти, Анализи, Коментари
   16 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Майк Тайсън иска да играе Отело
20 Ноември 2014
"Смятам, че ролята на Отело би ми прилягала. Защото Отело е черен и зъл като мен, ха-ха. Но, разбира се, това е Шекспир, великият, неповторимият", казва боксьорът
Майк Тайсън иска да изиграе Отело в екранизация по едноименната пиеса на Шекспир.

"Не се чувствам готов за театралната сцена. Обаче бих желал да се пробвам в киното, или поне в телевизионен филм", заяви боксовата легенда в Лас Вегас, по време на церемонията по връчването на ежегодните музикални награди Soul Train.

"Смятам, че ролята на Отело би ми прилягала. Защото Отело е черен и зъл като мен, ха-ха. Но, разбира се, това е Шекспир, великият, неповторимият. Доста ще трябва да се понапъна, за да успея да го изиграя. Преди всичко е необходимо да поработя върху артикулацията си", отбелязва самокритично Тайсън.

Боксьорът, който отхапа ухото на колегата си Ивендър Холифийлд, се е снимал в над 55 филма, тв шоута и сериали. Всеки път обаче Тайсън е играл самия себе си и никога не е влизал в роля. На професионалния боксов ринг Черният звяр има 58 боя, записвайки 50 победи (44 с нокаут) и 6 поражения. /БГНЕС


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.