Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Лудогорец излиза срещу Реал Мадрид днес от 21.45 ч
1 Октомври 2014
Заради предстоящата среща се въвежда временна организация на движението и паркирането в столицата

Мачът между ПФК „Лудогорец” и ФК „Реал” – Мадрид ще се проведе на Националния стадион „Васил Левски” от 21.45 часа. Главен съдия на мача ще бъде шотландецът Крейг Томпсън. „Реал” – Мадрид проведе последната си тренировка преди срещата на Националния стадион „Васил Левски”, на която имаха възможност да присъстват само представители на медиите, но не и феновете на отбора. ПФК „Лудогорец” тренираха на стадион „Георги Аспарухов”. Вратарят Владислав Стоянов изтърпя своето наказание и ще е титуляр срещу „Реал” – Мадрид.
 
За да бъде избегнато струпване на входовете, вратите на стадиона ще бъдат отворени в 19:30 часа. Столична дирекция на вътрешните работи предприема мерки за охрана на обществения ред в столицата във връзка с мача. В опазването на зоната около стадиона са ангажирани 130 от служителите на СДВР, а по цялата територия на София за гарантиране на обществения ред ще се грижат около 550 униформени.

Въвежда се временна организация на движение и паркиране във връзка с провеждане на футболна среща между отборите на ПФК „Лудогорец 1945” и ФК „Реал Мадрид”, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Забранява се влизането, престоят и паркирането на пътни превозни средства, както следва:
от 12.00 часа до 24.00 часа на1 октомври на моста пред Национален стадион „Васил Левски”;
от 12.00 часа до 24.00 часа на 1 октомври на ул. “ Ген. Гурко” между бул. “Евлоги Георгиев” и бул. “Васил Левски”, извън местата за платено паркиране „служебен абонамент”.

От 20.45 часа до приключване на мероприятието на при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР временно ще се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по:
- ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”;
- бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между пл. „Орлов мост” и бул. „Черни връх”;
- бул. „Драган Цанков” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П.К. Яворов”.
Линии на градският транспорт ще се движат с удължено работно време. С удължено работно време до 1. 00 часа на 2 октомври ще се движи Столично метро, както и колите по :
- тролейбусна линия № 2;
- трамвайни линии № 10, 12 и 18;
- автобусни линии № 76, 94, 280 и 604.

От 20.45 часа на ч октомври до приключване на мача се променя частично маршрута на автобусна линия № 75, като се скъсява маршрута й до Военна академия.

Столичен инспекторат съвместно с организатора на футболната среща да извърши проверка и състави констативни протоколи за състоянието на обекта преди и след футболната среща.

Столична дирекция на вътрешните работи ще осигури охрана и постове за контрол и регулиране на движението на възловите кръстовища за времето и на местата посочени по горе.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
01 Oct, 2014 | 19:59

Предвид на заетостта на цялата милиция и жандармерия а и секретната полиция, днес няма да работят Министерствата, Министерския съвет и Народното събрание. Също ръководителите на медиите, творческите работници, едрите бизнесмени и всякакви високоплатени интелектуалцище бъдат в домашен отпуск.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.