Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Пловдивчани отпразнуваха спечелването на титлата "Европейска столица на културата" през 2019 година
13 Септември 2014
След оживяването на в Нощта на музеите и галериите, тази вечер се очаква отново хиляди да посетят събитията от втората част на фестивала
Пловдивчани и гости на града отпразнуваха на римския стадион в града спечелването на титлата "Европейска столица на културата" през 2019 година.

Да си пожелаем на добър път! Наздраве! Ние сме щастливци, че живеем в момент, който няма аналог в историята на многовековния ни град, каза кметът Иван Тотев. Той благодари на всички градове, участвали в надпреварата и подчерта: Ще използваме целият потенциал на страната, на всички градове, за да представим България по най-добрия начин".

Вълнуващ момент, очакваме хубави събития, казаха присъстващите на церемонията и споделиха, че виждат града по-прекрасен след 5 години.

След оживяването на в Нощта на музеите и галериите, тази вечер се очаква отново хиляди да посетят събитията от втората част на фестивала. В програмата са включени театри, университети, читалища, книжарници, клубове, ателиета, работилници и други алтернативни пространства за изкуство.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.