Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Защо не виждаме публикациите на всичките си приятели във Фейсбук
31 Август 2014
Пропускате снимки и събития от любими хора. Как да решите това?
Случвало ли ви се е да установите, че пропускате по-голяма част от публикациите на своите приятели във Фейсбук? Че предложения, от които сте можели  да се възползвате са минали покрай Вас? Че само публикациите на няколко човека се появяват ежедневно на стената Ви? Това произтича от настройките на самия Фейсбук, които всъщност имат за цел да ви опазят от огромния поток информация, която се предполага, че не желаете да залива страницата Ви. Затова, Фейсбук Ви показва само постовете, които сами сте избрали да харесате в кратък период от време. Но така ли е наистина? Голяма част от нещата, които бихте искали да прочетете, снимките, които искате да видите, остават извън полезрението ви. Е, трябва да се потрудите сами.
 
Как да промените това? Лесно!
 
Кликнете на страницата „Начало” на собствената си страница.
 
Непосредствено под снимката си ще видите бутон „Новини” 
 
В него има две подменюта – „Най-интересни истории” и „Най-нови”
 
Фейсбук е направил настройка по подразбиране за „Най-интересни истории”, т.е. малка част от постовете, към които скоро сте проявили някакъв интерес.
 
Достатъчно е да изберете „Най-нови”, за да видите всичко, публикувано от вашите приятели.
 
Готово! Постовете на всичките ви приятели са пред вас. Не забравяйте да повтаряте това действие от време на време, така, светът около Вас ще се окаже доста по цветен и интереен. Отава проблемът, че и всеки друг трябва да направи същото, за да вижда публикуваното от Вас.
 
Ако сред постовете откриете неща, които не ви харесва или агресивни рекламни послания от страници, които непрекъснато ви се пречкат, а не ви интересуват... и това има решение: От дясно на заглавието на всеки пост има малко светло синьо бутонче във формата на ъгълче. В това меню са предвидени различни възможности. Изберете да скриете поста, автора му или там откъдето пристига и въпросът е решен. Вече сами решавате, какво да виждате и какво не в собствения си профил.
 
И още една препоръка: 
 
Не забравяйте да преглеждате и менюто „Групи”. Това са страници по интереси, региони и др., в които сте пожелали да се включите или сте били включени от ваши приятели. Постовете в тях може да прочетете единствено и само по собствено желание, така, че е необходимо да изберете дадена група, за да видите публикуваното в нея. Ако, пък дадена група не ви харесва, можете бързо и лесно да я напуснете.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.