Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ясни листите на БСП лява България за предсрочните парламентарни избори
30 Август 2014
Мая Манолова: Излизаме на избори нахъсани за победа. Според мен, малко на брой партии ще оформят новия Парламент
НС на БСП окончателно утвърди листите си за предсрочните парламентарни избори на 5 октомври.  Най-важните промени, които настъпиха са водачът на листата в Габрово, където бе утвърден категорично Кирил Добрев, третата позиция във Великотърновската листа, където застава доктор Таня Андреева, третото място в 24-и МИР - Десислава Терзиева и четвърто място в 23-и МИР, където е поставен ген. Златан Стойков, бивш началник на генералния щаб на БА. „В столичните избирателни райони водачите окончателно са Жельо Бойчев в 23-и, 24-и Стефан Данаилов и 25-и МИР председателят на БСП Михаил Миков”. На тези избори БСП се явява в широка коалиция под формата на „БСП лява България”. Преференциалният вот, ще покаже относителната тежест и авторитет на всеки кандидат, на БСП и левицата.

В телевизионно интервю по Нова телевизия, рано тази сутрин, Мая Манолова заяви, че  излизат на избори нахъсани за победа. Очакванията й са за малък брой партии, преминали изборната бариера. 

На въпрос с кого би се коалирала БСП, дамата отговори, че коалиция с ГЕРБ и ДПС е немислима, а относно партията на  Николай Бареков,  зашви, не е ясно дали партията му изобщо ще влезе в Парламента, за да се мисли отсега за евентуално партньорство.



последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.