Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Вяра Атова с концерт-промоция на нов сингъл и видео “Цифра време” в Opera Cafе
21 Април 2014
Поп звездата Вяра Атова, която наскоро изостави артистичния си псевдоним AV, ще зарадва своите фенове с концерт-промоция на най-новото си видео “Цифра време” в Opera Café. Първото парче на изпълнителката под собственото й име е в дует с хитовия саундмейкър Боян Ковачев, който стои зад смесването и звукозаписа на доказани хитове като “Дим да ме няма” на Графа и Бобо, “Баш майсторска” на Били Хлапето, “Секунда” на Орлин Павлов, “Невидим” на Графа, “Когато ти трябвам” на Михаела Филева, аранжимента на “Под открито небе” на VenZy и мн. др. 

Промоцията ще стартира в 19:30 часа на 24 април  и ще включва акустичен лайв, който Вяра Атова ще поднесе на своите приятели и почитатели. Специално участие в концерта ще вземат още Михаил Филипов (клавир), Лазар Бенов (перкусии), Иво Лобутов (китара) и Мария Тодорова (вокали).

След 23:00 часа купонът ще се пренесе в клуб Маскара, където Вяра и Боян ще представят провокативното и секси R’N’B парче “Цифра време” пред феновете на Vanity Black. Ексклузивното им гостуване ще бъде подкрепено от взривяващия черен микс на DJ Stancho и хоста на вечерта – рапърът DEE.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.