Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Laura Pausini с албум “Inedito” и пилотен сингъл от него
15 Септември 2011
Записът ще излезе на 11-ти ноември, а първото парче от него вече може да бъде закупено онлайн

След двугодишната пауза, чакането приключи. Феновете на Laura Pausini от целия свят вече могат да чуят пилотния сингъл – “Benvenuto” от чисто новия й албум – “Inedito”, предстоящ да излезе в цял свят през Atlantic Records / Warner Music Group на 11-ти ноември.

В неделя семпъл от песента “Benvenuto” (испанската версия е “Bienvenido”) беше пуснат онлайн на страницата на Laura Pausini – laurapausini.com и беше пуснато в продажба онлайн. Над 1 млн. фенове във Фейсбук и стотици хиляди членове на официалния фенклуб на Laura Pausini очакват новия й албум – “Inedito”. Дискът с 14 изцяло нови песни е резултат от интензивна двугодишна работа на една от любимите в цял свят италиански певици и четирикратна носителка на награда Grammy.

Текста на “Benvenuto” е написан от Laura Pausini и Niccolò Agliardi, а музиката е композирана от Laura и от Paolo Carta, които са и копродуценти на песента. Парчето “Benvenuto”, което на италиански означава „Добре дошъл”, приветства истинските неща, автентичните хора и свободата да бъдеш себе си, като предвещава един наистина искрен албум, дълбоко замислен от певицата, завърнала се на музикалната сцена след две години пауза.

Обложката на новия албума е заснета в Лос Анджелис от един от най-уважаваните и световноизвестни фотографи – Mark Liddell, който е работил със звезди като Nicole Kidman, Cameron Diaz, Janet Jackson и други.

В момента тече предварителната продажба на билети за 11-те концерта в подкрепа на новия албум, с които Laura Pausini ще отбележи и завръщането си на сцената. Първото шоу ще се проведе на 22-ри декември в Милано (Mediolanum Forum), което е и мястото, където преди две години певицата за последно се появи на живо пред феновте си.

Промоутърите на турнето на Laura – F&P Group – вече обявиха международните дати от него. Laura Pausini ще пее на някои от най-реномираните сцени по света, включително Royal Albert Hall в Лондон, Bercy в Париж, 02 World в Берлин, Palacio Deportes в Мадрид, Palau St. Jordi в Барселона. Планирани са и два концерта в Сао Пауло, след което певицата ще се насочи към Буенос Айрес, Лима, Каракас и Мексико Сити.

Новият албум “Inedito” на Laura Pausini ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.