Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Цигани се напиха и убиха детето си
13 Декември 2010

Родители убиха 8-годишното си дете по време на пиянска свада в луковитското село Торос. Вероятната причина за смъртта на детето е удар с тъп предмет, каза директорът на Областната дирекция на МВР-Ловеч главен инспектор Георги Иванов, съобщава БНР. ужасяващата случка е станала в къщата на семейството, където двамата родители живеели с петте си деца. Убитото осемгодишното дете има сестра-близначка, която успяла да оцелее. Ужасяващото, е че близначето на убитото дете е с 1,6 промила алкохол в кръвта, допълва за "Фокус" главен инспектор Георги Иванов.

Майката от ромски произход имала 2,75 промила алкохол в кръвта, а бащата българин - 0,98 промила. Убитото дете има сестра-близначка, която е с 1,6 промила алкохол. Предполага се, че алкохол са употребили и двете по-малки деца.

Родителите са безработни, семейството е живяло от помощи, от детски. Майката Аксиния е бременна в седмия месец със своето шесто дете. Като нелеп инцидент определи смъртта на 8-годишното дете в луковитското село Торос началникът на отдел "Закрила на детето" в Луковит Севдалин Асенов пред БНР.

"Децата са посещавали училище и не е имало дори намек за някакъв инцидент. При разговорите с родителите ние не виждаме някакъв умисъл нито от едната, нито от другата страна спрямо самото дете. Инцидентът е толкова нелеп. Скандалът е бил между родителите и явно бащата е посегнал на майката. Всички деца са били около тях. "

Очаква се децата да бъдат настанени в социален дом.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

veska draganova
13 Dec, 2010 | 12:31

направете нещо,за да спрат да раждат нещастници


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.